Stylad fotografering med “The wedding network_sweden”

 

För några veckor sedan var jag med ett bröllopsnätverk i Västerås och gjorde en stylad bröllopsfotografering. De ville låna lite dekor från min butik och loppis och det tackat man ju självklart ja till.

Vi var vid fina Westerqvarn utanför Västerås.

 

Fågelmatare som dekorerats med blommor istället.  Från min butik, se här.

Fotograf var Mattis Cederholm, han tog alla dessa fantastiska bilder.

Menyer, inbjudningskort etc med personliga dekorationer görs av Anna Göran design. Hon är helt fantastiskt duktig och är riktigt het just nu inom bröllopsbranchen.

Dukning och planering får vi tacka Anne-Lie som är bröllopskoordinator för. Hon planerar ditt bröllop/ fest in i minsta detalj och är fantastiskt duktig på det. Ingenting är omöjligt för henne. Här ser du hennes hemsida “Märkbara bröllop och tillfällen”

De fantastiska blommorna och arrangemangen gjordes av Ulrika på Remne Blomsterdesign. Färgerna och kompositionen är heeeelt magisk, tycker ni inte.

Brudbuketten, säger bara wow!!!

Hår och make-up. Fair by Frida

Den vackra klänningen är från Ursulas fest och bröllopskläder.

Oljelampa i mässing från min butik, Butiken i Löth

Alla som presenterats här ingår i ett nätverk som gärna hjälper till vid erat bröllop eller fest.

Wedding Network Sweden

Själv håller jag på att starta en ny gren inom mitt företag. Den ska heta “Dukat till fest”

Loggan har såklart Anna Göran gjort.

Här kommer ni kunna hyra vintageporslin, glas, bestick och annan dekor till bröllop och fest.

Sidan och företaget är under uppbyggnad.

 

Nu vill jag önska er en härlig semester.

Kram Sara

Om mig

IMG_0473

Sara heter jag och bor på en gård på landet i Breds socken som ligger mellan Enköping och Västerås.

Gården heter Löth därav namnet.

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för inredning. För ett par år sedan så öppnade jag en liten butik hemma på gården där jag säljer ny och gammal inredning i lantlig stil, vi säljer även sjalar, sminkväskor och smycken.

Lämna en kommentar

Följ oss på Instagram
@butikeniloth

  • 114
  • 10
  • 95
  • 1
  • 103
  • 3
  • 42
  • 0