Vårat nyår!

Hej alla fina nyårsfirare!

Hoppas er nyårsafton var bra. Vi firade här hemma med goda vänner. Vi hade en sån mysig kväll och startade med bubbel och förrätt i lusthuset i skenet från stearinljus och en sprakande brasa.

Det här lusthuset måste vi helt enkelt använda mer. Även den här årstiden!

Lusthus

Räkcoctail till förrätt!

 

Efter mysstundengick vi in och fortsatte firandet med makens fantastiska älgkött som han tillagade på muurikkan, till det fick vi potatiskaka och hemgjord bearnaisesås. Så himla gott.

Här ser ni lite bilder på dukningen.

Här har jag tagit en gammal bräda och borrat hål för vanliga kronljus. Brädan kan man sen smycka hur man vill. Fint, enkelt och stämningsfullt.

Den fina duken  med paisleymönster finns i butik och webbshop. Här!

Servetterna vek jag efter ett youtubeklipp. Porslinet är en bröllopsgåva från min mans farmor som också fått det i bröllopsgåva. Det åker fram vid festligare tillfällen.

Varje gäst fick en vit ros i en minivas. Gulligt och omtyckt.Vaserna hittar du här.

Desserten stod gästerna för.

Pannacotta i tre olika smaker. Lakrits, espresso och dajm, alla toppade med grädde och bär! Så himla mumsigt.

Alla samlade runt bordet. Tyvärr saknade vi en familj som på väg från sin drömsemester i Costa Rica fastnade på flygplatsen i Toronto. Så kan det bli.

Tolvslaget firades i i vårat utespa så det blev bubbel i bubblet så att säga. Fyrverkerierna runtom lyste upp den regniga natthimlen.

Med detta vill jag önska er alla det bästa av år. Låt 2018 bli ett år fyllt av glädje, omtänksamhet, vänskap, framgång och framförallt hälsa.

Kram från mig!!!

Om mig

IMG_0473

Sara heter jag och bor på en gård på landet i Breds socken som ligger mellan Enköping och Västerås.

Gården heter Löth därav namnet.

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för inredning. För ett par år sedan så öppnade jag en liten butik hemma på gården där jag säljer ny och gammal inredning i lantlig stil, vi säljer även sjalar, sminkväskor och smycken.

Lämna en kommentar

Följ oss på Instagram
@butikeniloth

  • 114
  • 10
  • 95
  • 1
  • 103
  • 3
  • 42
  • 0